"IT-Huollossa tehdään hommia suurella sydämellä ja yrittäjän asenteella. Oli yö tai päivä, kesä tai talvi, niin aina löytyy joku langan päästä auttamassa laittamaan järjestelmät pyörimään. Vastaavaa asiakaslähtöisyyttä löytää harvoin mistään.
-- Jani Hursti, toimitusjohtaja, Asema Electronics Oy"

"Olen kokeillut eräät Isot operaattorit läpi ja kyllästynyt lopullisesti tuntien jonotukseen asiakaspalveluun soitettaessa. IT-Huolto Helsinki Oy:n asiakaspalvelu on myös välillä ruuhkainen, mutta se johtuu siitä että asiakkaita palvellaan. "
- Tyytyväisestä asiakkaasta rakentuu toimiva yritys - Asiakas Espoosta.

" Meillä oli tietokoneiden ylläpito ostettuna isolta yhtiöltä. Emme oikeastaan koskaan huomanneet että he olisivat käyneet koneillamme etänä. Kun tietokone sitten hajosi ei ko. yhtiöstä ehtinyt kukaan tulla auttamaan. Soitimme IT-Huolto Helsinki Oy:lle ja meillä oli uusi tietokone pöydällämme 43 minuuttia soitosta " - Voitte vain kuvitella kenen asiakkaita olemme tällä hetkellä -

"Halusimme Intnernet yhteyden joka toimii, joka on nopea ja joka EI OLE määräaikainen. Kun kuulimme naapurilta että Visuverkon oli ostanut IT-Huolto Helsinki OY palasimme takaisin asiakkaaksi. Halusimme kokeilla koska palvelu on aina ollut hyvää. Palvelu on tällä hetkellä erinomaista. Meillä meni tietokone rikki lauantaina n. klo. 21:30. Soitimme päivystysnumeroon ja kysyimme miten toimimme. Huoltomies tuli paikanpäälle klo. 22.25 ja korjasi koneen paikanpäällä. Lauantai iltana !! Mistä muualta saa tällaista palvelua. Aitoa Suomalaista palvelua. Suosittelemme ylläpitoa kaikille. Tämä on aito Suomalainen tuote !!"

" Meillä on 5 lasta ja yhteensä 7 Internet-yhteyden käyttäjää lähes 24h/vrk. IT-Huolto Helsinki Oy:n avulla Visuverkon liittymämme päivitettiin aivan uuteen nopeuteen. Osa käyttää langatonta yhteyttä nyt ja osa kaapeleita. Kaikki koneemme on ylläpidossa.
Nuorisokin surffailee hyvin turvallisesti nykyisin. Jos koneeseemme tulee haittaohjelma me vanhemmat saamme SMS-Viestin valvonnasta ja voimme ottaa nuorison puhutteluun ennenkuin haittaohjelma ehtii tehdä pahojansa. Aivan uskomaton palvelu ! Suosittelemme !"

 

Suuri uudistus 01.06.2013

Keräsimme koko alkuvuoden 1-5 2013 asiakkailtamme palautteita. Saimme sekä risuja että ruusuja. Otimme opiksemme.Kasasimme kaiken yhteen ja loimme uuden IT-Huolto Helsinki Oy:n.

Edelleen teemme sen minkä muut lupasivat, mutta teemme sen nyt vielä paremmin. Aidosti Suomalaisella asenteella. Hyvä maineemme on tienattu tyytyväisillä asiakkailla eikä valheellisella mainonnalla.

IT-Huolto Helsinki Oy osti Visuverkon ja MAKE-IT:n operaattoritoiminnot

IT-Huolto Helsinki Oy on 09.01.2013 ostanut Visuverkon ja MAKE-IT Oy:n Internetliiketoiminnat VisuInternet Oy:ltä.
Visuverkosta tuli IT-Huolto Helsinki Oy:n aputoiminimi jolla harjoitetaan Internet operaattori toimintaa,. MAKEIT Oy:n internetasiakkaat siirtyvät Visuverkon asiakkaiksi.

01.09.2013
Vanha pätkivä ja huonosti tehty Visuverkko on nyt kokonaisuudessaan purettu ja tilalle on rakennettu vakaa ja turvallisesti toimiva kuituverkko. Yhteysnopeustarjonta kasvoi myös 
entisen 1-8 Mbps sijasta tarjoamme nopeuksia 10 - 1000 Mbps.